امتیاز دهید

آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود؟

برخی از خانم ها برای داشتن پوستی صاف و بدون مو از هیچ هزینه ای دریغ نمی کنند و لیزر موهای زائد نیز یکی از این زاه های مناسب است که به راحتی با آن میتوانید از شر موهای زائد خلاص شوید. از سوی دیگر، دیگران از این نوع روش می ترسند، مخصوصا زمانی که شنیده باشند لیزر موهای زائد سرطان زا است. اما آیا واقعا لیزر باعث سرطان می شود؟ در این مقاله از آفرودیت بیوتی کلینیک نگاهی به آن خواهیم انداخت.

از نقطه نظر پزشکی، خطر ابتلا به سرطان زمانی افزایش می ‌یابد که بدن در معرض اشعه ایکس و گاما قرار می‌ گیرد که بسیار خطرناک هستند زیرا پرتوهای یونیزان با فرکانس بالا هستند. هنگامی که این تشعشع به داخل بدن انسان وارد می شود، می تواند به DNA سلول آسیب برساند و به طور بالقوه باعث سرطان شود.

هر چقدر هم که پرتوهای یونیزان قوی باشند، سازمان بهداشت جهانی بیان می‌ کند که انرژی لیزر در روش‌های حذف موهای زائد از پرتوهای غیریونیزان استفاده می‌ کند . در واقع، انرژی نور این لیزرها در سطح پوست تابانده می شوند. از این رو، این لیزرها باعث آسیب DNA و در نتیجه جهش نمی شوند.

پالس های انرژی نور مورد استفاده در لیزر موهای زائد فقط برای گرم و تخریب کردن فولیکول های مو طراحی شدند. اگرچه برخی از زنان همچنان نگران هستند، به ویژه در مورد درمان نواحی نزدیک اندام تناسلی خود، کارشناسان می گویند هیچ خطر اضافی وجود ندارد. نور مورد استفاده به فراتر از عمق فولیکول مو نفوذ نمی کند و اندام های داخلی به هیچ وجه تحت تأثیر قرار نمی گیرند، پس این روش حتی بر باروری نیز تاثیر ندارد.

به زبان ساده، هیچ تحقیقی تا به امروز نشان نداده است که انرژی نوری تولید شده توسط لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود. اما برخی از خطرات ثانویه مانند قرمزی، زخم و تغییر رنگ ناحیه تحت درمان وجود دارد. اگر بیمار پس از لیزر هر گونه تحریکی را تجربه کند، چندین راه حل وجود دارد که می تواند به تسکین ناحیه تحت درمان کمک کند.

استفاده از کرم تسکین دهنده بلافاصله پس از درمان ضروری است، همچنین شنیده ها حاکی از این است که کمپرس شیر سرد نیز کارآمد است. ایبوپروفن همچنین می تواند تورم و قرمزی را کاهش دهد. اگر قرمزی بیش از چند ساعت طول کشید، سریعاً به دکتری که لیزر را انجام داده اطلاع دهید تا در جلسه احتمالی بعدی احتیاط بیشتری به خرج دهد.

آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود

آیا لیزر موهای زائد می تواند باعث سرطان شود؟

به طور متوسط، ممکن است حدود ۶ جلسه طول بکشد تا به نتایج پایدار برسید، اگرچه باید هر دو سال یک بار برای موهایی که اقدام به رشد میکنند مجددا به کلینیک مورد نظر مراجعه نمایید. ارتباط بین لیزر موهای زائد و خطر ابتلا به تومور سرطانی موضوعی است که بسیار مورد توجه قرار می گیرد و بسیاری از مشتریان مرکز لیزر موهای زائد در مرحله مشاوره در مورد صحت این شایعات اطلاعاتی را می خواهند.

تعمیم در مورد چنین موضوع ظریفی ممکن است گمراه کننده باشد زیرا به خوبی شناخته شده است که هر فرد دارای سابقه بالینی متفاوت و نوع پوست و موی متفاوتی است. آنچه شما باید بدانید این است که لیزر موهای زائد یک تکنیک پزشکی کامل است ، نه یک عمل زیبایی شناختی ساده، بنابراین قبل از انجام آن باید با یک مشاور مشورت نمایید.

فقط یک معاینه پزشکی دقیق می تواند خطرات و موارد منع مصرف ناشی از لیزر موهای زائد را تعیین کند. به همین دلیل برای برداشتن چنین گامی در ایمنی کامل ، تکیه بر سازه های واجد شرایط و متخصص ضروری است. در هر صورت، در صورت عدم وجود شرایط خاص، شایعات مرتبط با لیزر موهای زائد و خطر ابتلا به تومور کاملاً بی اساس است، اما بدیهی است که بررسی بیشتر موضوع ضروری است.